Održan dječji koncert – Dočekajmo malenog Isusa pjesmom

U četvrtak, 22. prosinca, u Domu sv. Ante održan je adventsko-božićni koncert Dječjeg crkvenog zbora “Radost” iz Ljubuškog pod nazivom “Dočekajmo malenog Isusa pjesmom”. Mali raspjevani Ljubušaci uveli su nas u predbožićno raspoloženje na najbolji način koji oni znaju – veselom pjesmom. Zborom je ravnao prof. Zdenko Vištica.

Koncert je započeo skladbom „Sve je bliže noć“, nakon čega je nekoliko prigodnih riječi dobrodošlice uputio humački gvardijan fra Dario Dodig.

Potom su se nizale pjesme: „Djetešce nam se rodilo“, „U se vrijeme godišta“, „Mali Isuse, sretan rođendan“, „Ljubav se rodila“, „Božić u gradu“, „Zvončići“, između ostalih i „Feliz Navidad“, koju su zboraši izveli uz pratnju časne sestre Matije Pačar.

„Isusovim rođenjem u svijet je ušla ljubav. U hladnim zimskim danima zagrijmo srca ljubavlju, pružimo otvorene dlanove potrebnima naše ljubavi. Učinimo da nijedna osoba ne osjeti hladnoću ljudskih srdaca, glad za pravednošću, čežnju za ljubavi. Slavimo Boga jer darovao nam se u ljubavi“, poruka je koju su pjesmom odaslali maleni zboraši.

Program koncerta vodila je Antonela Marinović Musa.