Generalka duše, Duhovna obnova za žene od 25.-27.11

Franjevački svjetovni red (OFS) Humac organizira duhovnu obnovu za žene.

U vrijeme priprave za Isusovo rođenje, pripremajući svoj dom i sve potrebno da bismo što svečanije dočekali blagdane, zaboravim i od silnih obaveza ne stignemo počistiti našu nutrinu – onu istu u kojoj bi se trebao roditi Bog.

Uzimajući u obzir zaposlenost i užurbanost žena u ovo doba godine, na samom početku adventa pripremili smo Generalku duše za sve žene. Vrijeme održavanja je od 25. do 27. studenoga u Domu svetog Ante na Humcu u poslijepodnevnim satima. Kroz vrijeme održavanja susreta Frama Humac i članovi OFS-a će čuvati djecu uz prigodne radionice te će se žene moći u potpunosti posvetiti sebi. Prijave su obavezne! Prijaviti se možete na broj: 063/186 – 863

U prijavi je potrebno navesti vlastito ime, prezime, godine te broj i uzrast djece koju planirate povesti kako bi naši volonteri mogli pripremiti prikladan program.
Svaki dan ćemo uz predavanja/svjedočanstva imati i individualne radionice te zajedno slaviti euharistiju, a u subotu nakon predavanja ćemo provesti vrijeme u klanjanju pred Presvetim.

Detalji programa i točno vrijeme održavanja predavanja će biti naknadno objavljeno.

Radujemo se vašim prijavama!

Mir i dobro!

OFS Humac