Franjevački samostan i Župni ured sv. Ante Padovanskoga Humac


UREDOVANJE
Svaki radni dan od 8-12 i 16-18
Nedjeljom iza misa


KRŠTENJE
Prijava u uredovno vrijeme
Krštenja su u crkvi na Humcu svake nedjelje u 11 sati.
Prigodom  najave  krštenja  donesite  kopiju rodnog lista djeteta u Župni ured. 


VJENČANJE
Obvezatan je tečaj priprave za brak. Prijava u župnom uredu mjesec dana prije vjenčanja


BOLESNICI
Bolesnicima na vrijeme omogućite posjet svećenika

 

SPROVODI
Molimo vas da sprovod vašeg pokojnika najprije dogovorite sa Župnim uredom i smrtovnicu dostavite u Župni ured.

Peto zajedničko kićenje bora u Ljubuškom

borČlanovi „Obiteljskih susreta“ župe Humac, JP Parkovi, Dječji svijet i udruga Agape organiziraju zajedničko kićenje bora u Parku Hrvatskih banova, uz podršku svih vrtića iz ljubuške općine, Općine Ljubuški i svih vas.

 


Zajedničko kićenje bora održat će se u subotu 15. prosinca 2018. u 17 sati. „Duo Maxime“ (Mislav i Dino) će uz prigodne pjesme upotpuniti predblagdansku atmosferu!

 

    Tvoj zadatak je ponijeti komad nakita po želji (možeš ga izraditi sam) i staviti ga na bor. Povedi sa sobom mamu, tatu, susjedu, brata, sestru, poznanike i svi zajedno okitimo bor za naš grad Ljubuški kao velika radosna obitelj.


    Neka i ove godine gradski park bude prepun dobrih želja, toplih pogleda, lijepih riječi, razumijevanja, prihvaćanja, vjere i ljubavi. Dođi u subotu 15. Prosinca u 17 sati u gradski park, ponesi ukras, postavi ga na bro, pogledaj jaslice i pomoli se za svoj grad, za sve nas.  

   
Nakon kićenja uputiti ćemo se do Trga Franje Tuđmana i sudjelovati na otvaranju Adventa u Ljubuškom u organizaciji udruge mladih Agape.