Franjevački samostan i Župni ured sv. Ante Padovanskoga Humac


UREDOVANJE
Svaki radni dan od 8-12 i 16-18
Nedjeljom iza misa


KRŠTENJE
Prijava u uredovno vrijeme
Krštenja su u crkvi na Humcu svake nedjelje u 11 sati.
Prigodom  najave  krštenja  donesite  kopiju rodnog lista djeteta u Župni ured. 


VJENČANJE
Obvezatan je tečaj priprave za brak. Prijava u župnom uredu mjesec dana prije vjenčanja


BOLESNICI
Bolesnicima na vrijeme omogućite posjet svećenika

 

SPROVODI
Molimo vas da sprovod vašeg pokojnika najprije dogovorite sa Župnim uredom i smrtovnicu dostavite u Župni ured.

U Zagrebu promocija CD-a "U Tvojim rukama" fra Marina Karačića

marin cdPromocija prvog CD-a fra Marina Karačića "U Tvojim rukama", u izdanju Laudata, bit će u četvrtak, 29. siječnja 2015., u 19 sati, u dvorani crkve Bezgrešnog začeća BDM, Avenija Gojka Šuška 2, u zagrebačkoj Dubravi.

 

 

 

 

Fra Marin Karačić, đakon i član Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja BDM objavljuje svoj prvi samostalni kantautorski album pod nazivom "U Tvojim rukama", u izdanju Laudata.

"Na CD-u je 18 autorskih pjesama, a tema su većinom moje molitve, razgovori, pa i "prepirke" s Bogom, te razne situacije koje su me pratile na mom životnom putu i pozivu", otkriva fra Marin.

Istaknuo je da piše pjesme još od srednje škole, a sve je započelo dok je bio član Franjevačke mladeži FRAME.

"To je način na koji najbolje mogu izraziti svoje misli i molitve. Zbog možda malo modernijeg izričaja i malo drugačijeg pristupa tekstu i melodiji, pa i zbog tema o kojima se pjeva možda će CD više privući mlađu publiku, ali CD je raznolik te će nadam se svatko moći pronaći barem pjesmu za sebe", govori fra Marin.

Na snimanje CD-a potaknuo ga je njegov magistar u bogosloviji fra Svetozar Kraljević, a ideju je prihvatio i podržao provincijal fra Miljenko Šteko te su uz Božju pomoć krenuli u ostvarenje projekta.

"Hvala glazbenicima, dizajnerima, izdavačkoj kući Laudato i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u nastajanju i ostvarenju ovoga albuma", poručuje fra Marin i poziva sve da dođu na promociju CD-a gdje će mu se pridružiti gosti prijatelji te će zajedno otpjevati nekoliko pjesama.

Svi su pozvani!

 

Autor: Laudato